Porsche Design Studio bestaat 40 jaar!

maandag, maart 05, 2012


De Porsche Design Studio bestaat 40 jaar! En dat viert de studio met exclusieve limited editions, waaronder een speciale uitgave van de legendarische Porsche Design zonnebril met verwisselbare glazen én een speciale uitgave van de vijf iconen uit de zonnebrillencollectie van de afgelopen 40 jaar.

Ten eerste de ‘40Y Iconic products’ box met daarin een speciale kleuruitgave van het eerste Porsche Design horloge Chronograph P’6540 en een speciale kleuruitgave van de legendarische Porsche Design zonnebril met verwisselbare glazen P’8478. Deze klassieke en tijdloze pilotenzonnebril is wereldwijd populair bij sterren als David Beckham en Brad Pitt. Het geheel geeft een typische jaren zeventig look. Van deze limited edition box worden heel toepasselijk 911 stuks wereldwijd geproduceerd, voor de consumentenadviesprijs van € 4.900,-.

P’8478 40Y limited edition €350,-
De tweede limited edition 40Y is de ‘40Y of innovation’ box, speciaal voor de echte liefhebbers van Porsche Design zonnebrillen. Een luxe box voorzien van de vijf iconen uit de Porsche Design zonnebrillencollectie van de afgelopen 40 jaar. Ook deze bijzondere collectie zonnebrillen bevat de speciale 40Y kleuruitgave. In totaal worden er 1.972 boxen geproduceerd voor de consumentenadviesprijs van, hoe kan het ook anders: €1.972,-.

Porsche Design heeft een mooie selectie gemaakt voor de echte liefhebbers van zonnebrillen waarmee wij, net als de sterren, kunnen schitteren!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook