Nieuw in Pathé: 08-03-2012

donderdag, maart 08, 2012Extremely Loud & Incredibly Close
Extremely Loud & Incredibly Close vertelt het verhaal van een jongen die na een tragisch verlies de helende kracht van zelfontdekking ervaart. Verfilming van de bestseller 'Extreem Luid en Ongelooflijk Dichtbij'. 

De elfjarige Oskar Schell is een bijzonder kind: amateur uitvinder, Francofiel en pacifist. Na het vinden van een mysterieuze sleutel, afkomstig van zijn in het World Trade Center omgekomen vader, begint voor hem een wonderbaarlijke zoektocht door de vijf wijken van New York City.


Tijdens deze reis ontmoet hij een bonte stoet van mensen die allemaal op hun eigen manier proberen te overleven. Uiteindelijk brengt de tocht hem terug naar de plek waar hij is begonnen, maar met de troost van de meest menselijke eigenschap: liefde.

Ook nieuw in Pathe...
John Carter
Oorlogsveteraan John Carter wordt op magische wijze getransporteerd naar Mars, waar het lot van een de bewoners in zijn handen ligt.


The Grey
Als medewerkers van een olieraffinaderij in ijzig Alaska begint voor hun een lange overlevingstocht naar huis. Want niet alleen kou is hun tegenstander, ook begeven zij zich in het gebied van een roedel wilde wolven.


Contraband
Ex-smokkelaar Mark Wahlberg moet opnieuw aan de slag als zijn zwager een opdracht verprutst. Kan hij zijn gezin beschermen en voor de laatste maal zijn legende als beste smokkelaar waarmaken?You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook