Marni voor H&M

donderdag, maart 08, 2012


Na Versace is het Italiaanse modemerk Marni aan de beurt. De creative director van Marni, Consuelo Castiglioni, mocht de voorjaarscollectie van H&M ontwerpen. De collectie bevat originele prints en kleuren en is tegelijkertijd sportief met een klein beetje chique in de mix.


“I wanted to create a true Marni wardrobe by revisiting all our favorite pieces in signature fabrics and prints. As always, I love juxtaposing prints and colours, mixing modern tribal with Bauhaus graphic adding sporty utilitarian elements”- Consuelo Castiglioni, oprichter en Creative Director.


Marni is een merk dat altijd trouw blijft aan haar originaliteit, dat geuit wordt in haar altijd speelse maar elegante prints en silhouettes. Marni is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationaal luxe merk.


Het gebruik van prints is heel subtiel, vaak als een voering of als detail dat voor een duidelijk contrast zorgt in het shirt, het silhouette is een modern en ontspannen twist van de mannelijke klassiekers. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde H&M winkels en van wat wij tot nu toe hebben gezien lijkt de kledinglijn van Marni voor H&M draagbaarder dan de collectie van Versace. Wat vinden jullie?


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook