K-swiss maakt hardlopen leuk!

donderdag, maart 22, 2012


Hardlopen wordt nog leuker, want in het voorjaar van 2012 breidt California Sports Company K-Swiss haar hardloopcategorie uit met diverse nieuwe modellen waarin gebruik wordt gemaakt Blade-Light en Blade-Max demping technologie. Een perfecte manier om weer helemaal terug in vorm te komen na onze winterslaap!

In navolging van de introductie van Blade-Max™ in K-Swiss eerste trail runner wordt dit voorjaar de ultieme demping technologie in twee nieuwe modellen toegepast. De Blade-Max™ technologie bestaat uit Superfoam®, een duurverlengende energie foam dat compressie tegengaat en demping en comfort biedt. De anatomisch geplaatste ‘blades’ zorgen voor progressieve demping. Deze blades hebben ook een onafhankelijke inspanning en zorgen voor een betere grip door het zelfreinigend vermogen van de blades. Gravel en zand laten los met elke voetstap door het hoekige blades design.

Blade-Max™ Stable 

Blade-Max™ Stable(298g): Een stabiele hardloopschoen met een dynamisch middenstuk en GuideGlide™, een unieke tussenzool constructie dat balans geeft aan de voet van hiel tot teen. Het zorgt voor een comfortabele en stabiele loop. Een zeer ondersteunende naadloze bovenkant dankzij de SeamFree™ technologie en een uitwendig hielstuk voor ongeëvenaarde comfort en pasvorm.
Verkoopadviesprijs: € 134,95

Blade-Max™ Glide 
Blade-Max™ Glide(283g): Een neutrale hardoopschoen met maximale demping en GuideGlide™ constructie. Zeer ademend, lichtgewicht bovenkant met SeamFree™ technologie.
Verkoopadviesprijs: € 129,95

Wij mogen de Blade Max™ Glide voor jullie gaan testen. Binnen de komende weken zullen wij een verslag uitbrengen over de neutrale hardloopschoen van K-Swiss. Zet jij je goede voornemen voor een gezondere levensstijl in 2012 voort?? Houd dit blog dan goed in de gaten, want wij laten je weten of de Blade Max™ Glide je in dat voornemen kan helpen!

Voor meer informatie ga je naar: http://nl-www.kswiss.com/

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook