CERTINA DS Multi-8 all black!

woensdag, maart 28, 2012


In mei komt CERTINA met een uniek model met een technisch hart dat om actie vraagt: de DS MULTI-8. Een nieuw model dat zowel flexibel als werelds is, met een analoog-digitaal quartzhart van grootse, technische verfijning. De sportieve, mannelijke DS MULTI-8 trekt met zijn veelzijdige, eenvoudig te gebruiken functies, dynamisch uiterlijk en zwarte PVD kast zowel reizigers aan als mensen die altijd in beweging zijn.

De DS MULTI-8 All-black is uitgerust met het unieke analoog-digitale ETA 8-functies uurwerk van de oorspronkelijke DS MULTI-8, maar dan in een sportieve, zwart gecoate kast. Het horloge is uitgerust met een verzameling van bruikbare functies, zoals de ‘twin time-swap' (waarmee snel geswitcht kan worden tussen twee tijdzones via de analoge uren- en minutenwijzers), alarm, timer, chronofuncties van het digitale display en een volledige kalenderweekinformatie.

De fraaie, oversized kast van roestvrij staal met zwarte PVD-coating en contrasterende afwerking zorgt ervoor dat de DS MULTI-8 bij elk gelegenheid past of het nou sportief of juist formeel is.  De CERTINA DS MULTI-8 is waterdicht tot een druk van 10 bar (100m) en wordt geleverd met een zwarte lederen band met carbonfiber look en bijpassende veiligheidsgesp in zwart PVD.

De CERTINA DS MULTI-8 wordt verwacht in mei 2012 met een adviesverkoopprijs van €690,-. Een investering voor elke horloge-liefhebber!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook