BIOEFFECT EGF Serum: PureBeauty

vrijdag, maart 23, 2012

Volgens Sif Cosmetics, een in 2009 opgericht IJslands cosmeticabedrijf, is er definitief een einde gekomen aan de zoektocht naar het middel voor huidverjonging. Want na tien jaar diepgaand groen biotechnologisch onderzoek is BIOEFFECT EGF Serum ontwikkeld. BIOEFFECT EGF Serum is een revolutionair huidverzorgingsproduct, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen uit de moleculaire biologie.

EGF staat voor Epidermale Groeifactor. EGF is een natuurlijk eiwit dat in de huidcellen wordt geproduceerd voor onderhoud van de huid. Dit serum is het medicijn dat de huid herstelt, hydrateert en verjongt. Het BIOEFFECT serum is het eerste huidverzorgingsproduct dat op geheel plantaardige basis wordt gemaakt, waarvan de ingrediënten worden gewonnen uit gerst. Deze gerst wordt in kassen in IJsland verbouwd.

Spectaculair detail: ruim 20% van de vrouwelijke bevolking in IJsland is al overtuigd van het BIOEFFECT EGF Serum en gebruikt het serum al dagelijks.


Het serum is geschikt voor ieder huidtype. Je kunt het serum zowel overdag als ’s avonds gebruiken. Maar voor het beste resultaat breng je ’s avonds voor het slapen gaan het serum aan op een gereinigde huid. Het BIOEFFECT EGF Serum is geur- en kleurloos en is gemakkelijk over je gezicht te verdelen. Van het serum heb je per dag maar 3 tot 4 druppels nodig. Zo gaat een flesje van 15ml tot wel 3 maanden mee.

De prijs voor een flesje van 5ml bedraagt €59,- en voor 15 ml €149,-. Het lijkt heel prijzig, maar qua zuinigheid is het flesje het meer dan waard. Ik heb het serum nu al drie weken achter elkaar gebruikt. Hoewel ik een moeilijke huid heb, zie ik toch al een verbetering. Mijn huid heeft in een korte tijd een gezonde gloed gekregen. Zeker het proberen waard!Het BIOEFFECT EGF Serum is verkrijgbaar via de website en ook voor meer informatie ga je naar:  www.bioeffect.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook