Win een Aston Martin in Hackett winkels!

woensdag, februari 29, 2012


Altijd al als James Bond in een Aston Martin willen cruisen? Nou heren, start de motor, want de race is begonnen voor de gelukkige Hackett London-klant die een Aston Martin V8 Vantage Coupe wint als hij of zij het winnende kledingstuk uit de nieuwe Hackett London lente/zomercollectie koopt.

Bovendien krijgen twee gelukkige klanten de unieke kans om samen met het Aston Martin Racing team  een VIP-reis te maken naar de 24 uur van Le Mans. Daarnaast worden tien gelukkige winnaars in de gelegenheid gesteld aan een spannende Aston Martin crosscountry race mee te doen, het wereldhoofdkantoor van Aston Martin te bezichtigen en een seniorlid van het Aston Martin ontwerpteam te ontmoeten. Vijfentwintig klanten maken kans op een met prijzen gevulde Aston Martin Racing Kit-tas van Hackett; perfect voor degenen die houden van ware stijl en klassieke auto’s.

De promotiecampagne begint op 20 februari wanneer in alle Hackett winkels de nieuwe lente/zomer-collectie wordt gepresenteerd en de einddatum is vastgesteld op 15 april. De reclamecampagne gaat vergezeld met in-store verkooppunten, gerichte reclamewebsites, internetreclame en social media activiteiten op Facebook en Twitter.

Een schitterende manier om je garderobe uit te breiden, terwijl je kans maakt een jongensdroom uit te laten komen!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook