Rucanor: It's an experience!

vrijdag, februari 10, 2012


Stoer, no nonsense, sportief en een eigen stijl. Dit zijn de uitgangspunten voor de vernieuwde footwear collectie van Rucanor. Deze vertaling kan dan ook niet beter worden neergezet dan door één van de bekendste Nederlandse acteurs: Barry Atsma. Barry is daarom vanaf dit seizoen te zien als hét nieuwe gezicht voor de Rucanor Footwear campagne.

De modieuze lijn is geïnspireerd op de Rucanor heritage tennis collectie en maakt hiermee een knipoog naar het verleden, maar dan wel met een compleet nieuwe, eigentijdse uitstraling. Het resultaat: de perfecte sneaker voor een moderne city look.


De sportieve lifestyle sneakers zijn uitgevoerd in leer of leer gecombineerd met suède. Het herkenbare Rucanor logo met de drie sterren is in de schoenen verwerkt op een geheel nieuwe en verfrissende manier. De kleurstellingen van de sneakers zijn zomers en modieus.


Naast sportieve lifestyle sneakers introduceert Rucanor ook een reeks trendbewuste bootschoenen. Deze comfortabele leren schoen is met zijn stijlvolle sportieve uitstraling verkrijgbaar in diverse kleuren. Een heerlijk vooruitzicht naar de zomer!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook