PS Vita een ultieme gaming must-have

donderdag, februari 16, 2012


Vanaf 22 februari is de PS Vita verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe draagbare spelcomputer, ontwikkeld door Sony Computer Entertainment, biedt de ultieme game-ervaring met blockbuster games als Uncharted – Golden Abyss, WipEout 2048 en ModNation Racers – Road Trip. Er zijn in totaal meer dan twintig games verkrijgbaar vanaf release, waaronder ook FIFA Football en F1 2011.

Deze nieuwe handheld biedt revolutionaire mogelijkheden om games te spelen, met een front- en back touchpad, 3G verbinding (Vodafone) en dual analoge sticks. Het haarscherpe OLED-scherm en de stijlvolle looks maken de ongekende game-ervaring op de PS Vita compleet.


De PS Vita is ook een connected device, wat inhoudt dat je overal en altijd in contact kunt blijven met je vrienden, waar ze ook zijn. Door middel van Facebook, Twitter of Skype houd je contact met wie dan ook, met een druk op het touchscreen.De PS vita is met zijn stijlvolle looks en ongekende mogelijkheden een echte must-have voor alle gamefreaks en is vanaf 22 februari verkrijgbaar in een Wi-Fi model voor €249,- en Wi-Fi + G3 model unclusief Vodafone simkaart voor €299,-

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook