Mexx: Layers, layers, layers!

zaterdag, februari 25, 2012


Speciaal voor de moderne man ontworpen, komt Mexx met een urban februari collectie. De lijn bestaat uit een scala aan items die ervoor zorgdragen dat de avontuurlijke stadsman overal op voorbereid is.

De sleutel van deze collectie zit hem in het combineren. Neem bijvoorbeeld een fijn gebreide katoenen trui met revers in colbertstijl en combineer deze met een slim-fit chino met gedragen uitstraling. Zorg voor een leuk accent, door de broekspijp op te rollen waardoor de zoom net zichtbaar wordt. Een gekleurd sweatshirt met capuchon maakt deze urban look helemaal af.Het kleurpalet van grijsblauw, donkergrijs en zacht turquoise is koel, mannelijk en ingetogen, waarbij een aantal opvallende stadskleuren in de vorm van kwartspaars, steengrijs en inktblauw, het contrast vormt.

De herencollectie voor maart 2012 van Mexx ontleent haar inspiratie aan souvenirs. Iets dat zich met name uit in kleurige tekstprints op warme, natuurlijke ondertonen. Deze kleuren zijn dan ook prominent aanwezig, maar de wassingen en vervaagde effecten houden het geheel lekker rustig en extreem urban.
We zien vintage wassingen, zoals onder meer bij authentieke denimoverhemden. Deze kunnen goed worden gecombineerd, evenals de T-shirts met ronde hals en kleurige tekstopdrukken, met de zachte comfortabele colberts met zakken.

Als je een avontuurlijke stadsman bent, dan is de nieuwe collectie van Mexx een perfecte manier jezelf als een   boegbeeld van de metropool neer te zetten!

Voor meer informatie over de nieuwe collectie van Mexx ga je naar: www.mexx.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook