Medik8: One Cleanse

dinsdag, februari 21, 2012


Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoeken en actief is op het gebied van groene farmaceutische cosmetica voor de gevoelige huid. Hun missie is dan ook om ons beter te laten voelen over onze huid. Zij weten ook hoe belangrijk het gezicht is en hebben hiervoor ook een heerlijke diep reinigende schuim ontwikkelt om stralend voor de dag te komen.


Deze fijne, niet-schilferende schuim, is ontworpen voor alle huidtypen, maar met name voor de gevoelige huid. De milde, parfumvrije en pH-neutrale formule verwijdert effectief de dagelijkse aanslag door verontreinigingen, vervuiling en zweet. Dit gebeurt zonder het afbreken van het natuurlijke en essentiële vocht in de huid. One Cleanse van Medik8 laat zelfs de meest gevoelige huid verfrissend en stralend aanvoelen.

Gebruik:
Met One Cleanse kun je de huid tweemaal per dag reinigen. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en masseer op de vochtige huid van gezicht en hals. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog.

Voordelen van de organische rozemarijn olie is dat het een krachtige antioxidant is, die bijdraagt aan de bescherming van de beschadigde huid. Ook werkt het rustgevend en heeft het een antimicrobiële eigenschap en verminderd het de kans op vlekken. Een heerlijke manier om je dag mee te beginnen en te eindigen.

De One Cleanse (150ml) is verkrijgbaar vanaf €19,95. Voor meer informatie over de producten van Medik8 ga je naar: http://www.medik8.nl/

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook