GoddessAlert: je virtuele coach

dinsdag, februari 14, 2012


Mannen, opgelet! Vanaf vandaag is het mogelijk om al die cliché's tegen te gaan die bij ons geslacht horen. Hierbij krijgen we hulp van GoddessAlert, een nieuwe app voor je iPhone of iPad. Over het algemeen zijn mannen niet heel erg attent. We vergeten verjaardagen en trouwdagen en geven niet spontaan een bloemetje of complimentje. GoddessAlert gaat dit veranderen.

GoddessAlert is een app die je op de hoogte stelt van belangrijke gebeurtenissen in het leven van jouw persoonlijke 'goddesses'. Deze goddesses kunnen je vrouw of vriendin zijn, maar ook je moeder, zus of collega. Geef GoddessAlert wat informatie over je goddesses (en eventueel een Twitter- of Facebookaccount) en je zult nooit meer een verjaardag, etentje of presentje vergeten.

Ook geeft GoddessAlert je tips en hints over kleine tekens van affectie, zoals een cadeautje of een complimentje. Later zal GoddessAlert je vragen wat je met de tips hebt gedaan, zodat je plus- of strafpunten krijgt, waarmee je je eigen groei kunt meten. 

GoddessAlert is vanaf vandaag voor elke man verkrijgbaar in de Apple App Store. Er is dus geen reden meer om geen gentlemen voor onze goddesses te zijn!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook