EVOLUTIONMAN: volmaakt!

woensdag, februari 29, 2012


Mannen willen goed voor de dag komen, maar we zijn niet allemaal gezegend met natuurlijke schoonheid. Hoewel het voor velen een taboo is, neigen steeds meer mannen naar wat extra hulpmiddeltjes. Cremes en lotions zijn zeker wel in elke verzorgingskast van elke man terug te vinden. Zijn we nu echt zo ver om een stap verder te gaan? Staan er al mannen open voor make-up?

EVOLUTIONMAN is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van cosmetische producten voor de man en heeft een moderne skincare en grooming collectie voor mannen met een ethische en groene formule.

Modelshots Copyright (C) EVOLUTIONMAN

Dat niemand perfect is, is algemeen bekend. Toch blijven alle kleine imperfecties een reden om ons te schamen.  EVOLUTIONMAN  Conceal neemt die schaamte weg door ons te voorzien van een long-lasting camouflage waardoor je natuurlijk voor de dag komt. Het doel: alle oneffenheden veroorzaakt door de zon, donkere kringen onder onze ogen en rode vlekken verbergen. De  EVOLUTIONMAN Conceal kan ervoor zorgen dat je ‘gephotoshopt’ voor de dag komt.

EVOLUTIONMAN Conceal €27,90
Vroeger deed een simpele Labello sommige mannen al aan hun seksuele geaardheid twijfelen. Maar dat was voor de EVOLUTIONMAN Lip Balm SPF 15. De lippenbalsem hydrateert en voedt de huid door een laag te creeeren die de lippen bescherm van de wind en de zon. De lippenbalsem is kleurloos met een vanille geur. Een onzichtbaar product dat heerlijk ruikt, terwijl het je lippen zoenbaar houdt.

EVOLUTIONMAN   Lip Balm SPF 15 €9,90

Als je de concealer al too much vindt, dan weet ik zeker dat dit je te veel wordt. Nagellak! Grote mannelijke sterren als Steven Tyler en Johnny Depp worden vaak gezien met nagellak. Er is vrijwel niemand die aan hun seksuele geaardheid twijfelt, maar toch wordt nagellak als een beetje gay gezien.

EVOLUTIONMAN Nail Varnishes €15,90

EVOLUTIONMAN begrijpt dat de kleur van een man zijn nagels net zoveel over de man zegt als zijn kledingstijl. Met donkere en mannelijke kleuren voorziet  EVOLUTIONMAN  alle rebelse mannen van een nagellak die je nagels tegelijkertijd verstevigd.


De producten van EVOLUTIONMAN hebben een mannelijke uitstraling met een hoge kwaliteit en waarborgen een esthetisch resultaat. Helaas zijn de producten nergens in Nederland te koop De producten zijn verkrijgbaar bij Salon TOF in 's-Hertogenbosch en online te bestellen. Voor meer informatie over EVOLUTIONMAN ga je naar: http://www.evolution-man.com/

Hoe denken jullie eigenlijk over make-up voor mannen?

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook