Nieuw in Pathé: 15-12-2011

donderdag, december 15, 2011


Het eerste deel uit 2010 was een onvervalste hit en een verrassend goed ontvangen film, ondanks dat puristen spraken over heiligschennis.
Met een opbrengst van 210 miljoen dollar en twee Oscar-nominaties in 2010 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.

In Sherlock Holmes: A Game of Shadows zijn Holmes en zijn trouwe sidekick Watson weer op het speurderspad. Maar dit keer heeft de meesterdetective misschien wel zijn gelijke gevonden in professor James Moriarty. Kan Sherlock zijn hoofd koel houden, of verliest hij zich in een dodelijk spel?


Robert Downey Jr. en Jude Law nemen wederom de rollen van Holmes en Watson voor hun rekening en de regie is weer in handen van Guy Ritchie, de regisseur van deel één.
Nieuwkomer is Noomi Rapace, in de rol van zigeunerin Sim. Geen onbekende in de filmwereld, nadat zij iedereen verpletterde met haar rol als Lisbeth Salander in de Zweedse Millennium-trilogie, waarvan het eerste deel, The Girl Who Played With Fire, nu verfilmd is door David Fincher.

Tinker Tailor Soldier Spy

Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog heeft de Britse Geheime Dienst, MI6, reden om te geloven dat er een Sovjet-spion in hun midden is. Een gepensioneerde meesterspion (Gary Oldman) wordt teruggehaald om uit te vinden wie deze spion is, voordat het te laat is.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook