Marshall Bergman's investment dressing

dinsdag, december 20, 2011


Het nieuwe Britse designerlabel Marshall Bergman  introduceert een collectie businesstassen die speciaal is ontworpen voor Apple. Tassen die zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en het veilig en vooral stijlvol vervoeren van je iPad, iPhone en Macbook.

Investment dressing is het nieuwe word in business fashion. Een tas moet stijlvol zijn, maar ook functioneel. De tassen van Marshall Bergman zijn ontworpen vanuit die gedachte. Ze zijn stylish verantwoord én beschikken over handige vakken voor je iPad, iPhone, Macbook en andere persoonlijke spullen. Marshall Bergman combineert luxe met een moderne look en een binnenkant die is ontworpen om jou van dienst te zijn. Gemaakt van de beste materialen, zoals hoogwaardig Italiaans leer en uitgevoerd tot de hoogste standaard. Alle tassen zijn gevoerd met Marshall Bergmans kenmerkende jacquard-stof.


Heren hebben de keuze tussen de ‘Theo’ in zwart of bruin leer en de ‘Corbin’ in zwart of bruin leer en khaki canvas. Beide messengertassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben o.a. een speciaal vakje voor je iPhone.


Marshall Bergman tassen zijn verkrijgbaar van €79,95 tot €289,95 exclusief via de online Apple store: http://www.apple.com/nl/


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook