A Guy at Red Carpet Queen

donderdag, december 01, 2011


Op 11 oktober ging een guy naar de Red Carpet Queen om zich als een king te voelen. De Red Carpet Queen Store is de naam van de nieuwe flagship store van Red Carpet Queen op de bruisende Haarlemmerstraat in Amsterdam. Voorheen stond het bekend als een spa en store, maar door de rebranding kon Red Carpet Queen haar eigen maquillagemerk met trots uitdragen.

Bij binnenkomst werd ik omringd door prachtige beautyproducten, waaronder een van mijn nieuwe favoriete: Dr. Dennis Gross. Na het gebruik van de Alpha Beta Glow Pads was ik gelijk verkocht. Dat beloofde veel goeds voor mijn behandeling. Op het menu stond een BLT facial. Nu had ik wel een beetje honger en klonk Bacon, Lettuce en Tomatoes op mijn gezicht niet als een slecht idee. Maar dit was alles behalve een behandeling om mijn honger te stillen. BLT staat bij Red Carpet Queen voor: Brighten, Lighten en Tighten.

De BLT Facial is een luxueuze gezichtsbehandeling op basis van vitamine C. Talloze wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van vitamine C in cosmetica diverse huidverbeterende en -verjongende eigenschappen heeft. Een perfecte behandeling om de vale teint in de wintermaanden een boost te geven!


En daar ging ik: op naar de behandelkamer. Het kamertje was sfeervol en straalde rust uit. En aan mijn wallen was duidelijk te zien dat ik wel wat rust kon gebruiken.

Voor de behandeling werden de producten van Natura Bisse gebruikt. De producten bevatten een hoge doses vitamine C dat de elasticiteit, stevigheid en kleur van de huid verbetert. Mijn gezicht werd eerst gereinigd, gevolgd door een heerlijke scrub. De signature bindweefselmassage van Red Carpet Queen bevordert de aan- en afvoer van afvalstoffen en bouwstoffen waardoor je huid weer een prachtige, gezonde gloed krijgt, die enkele dagen aanhoudt.


Na de vele cremetjes wordt ik een paar minuten alleen achtergelaten om ervoor te zorgen dat de vitamine C goed opgenomen wordt. Met de rustgevende muziek was het moeilijk mijn ogen open te houden. De verleiding om weg te dromen is groot. Totdat ik mezelf in de spiegel zag. Hoewel het op een scene uit CSI leek, voelde het alsof ik even in de zevende hemel was beland.De BLT facial duurt ongeveer 80 minuten en kost €105,00. Het is een ideale behandeling voor vermoeide en vale huidtypes, voor rokers en zonaanbidders. Hoewel het veel geld is, is het zeker de moeite waard! Op de brochure staat 'Get ready to glow!' en na de behandeling had ik zeker een gezonde gloed.

Voor meer informatie over de behandeling of om zelf even te genieten, kan je contact opnemen met Red Carpet Queen: http://www.redcarpetqueen.com/ . De crew is zeer gezellig en hebben veel plezier in hun werk. Echt een aanrader!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook