Fashion Sale in het Rotterdams Postkantoor

donderdag, december 01, 2011


De collecties van vele grote fashionmerken zijn vanaf vrijdag 2 december voor een prikkie te koop in Rotterdam. Het oude Postkantoor aan de Coolsingel is na de Uggs Outlet van vorig jaar december, nu het decor waar top modemerken zoals Diesel, Scotch & Soda en G-star met een korting oplopend tot 80% te koop zijn. De Fashion Sale zal slechts enkele weken geopend zijn.

Modeliefhebbers zullen zich de komende weken in een winkelparadijs wanen. Jeans, tops, jassen, hemden, schoenen en accessoires van de grote modemerken zijn te koop met een korting variërend tussen de 40% tot maar liefst 80%. Niet alleen collecties van eerdere seizoenen zijn verkrijgbaar in het Postkantoor, ook items uit de huidige herfst/winter collecties liggen in de schappen.

Het totale merkenaanbod is te groot om op te noemen. Daarom hier een greep uit het pakket: Diesel, G-star, Adidas, Denham, Maison Scotch, Replay, JC Rags, Hilfiger Denim, Ichi, Scotch & Soda, Cold Method, Converse, NIKE, Super Trash, Puma, Vans, Timberland en nog veel meer!Een gratis outfit voor de eerste 50 bezoekers
Om de opening van de Fashion Sale te vieren krijgen de eerste 50 bezoekers die zich vrijdagochtend om 10.00 uur bij het Postkantoor melden een gratis outfit. Deze mogen zij zelf samenstellen uit de totale collectie die in het Postkantoor te krijgen is. Dat wil je niet missen!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook