Cravatta Pelliano doet oubolligheid de das om

zondag, december 18, 2011


De gehaakte das is weer terug van weggeweest! Het herenmodelabel Cravatta Pelliano herintroduceert deze tijdloze klassieker op eigentijdse, onnavolgbare wijze. Ontworpen volgens Dutch Design en handgemaakt door de allerbeste Italiaanse vaklieden, staan deze 100% kasjmier of 100% zijde stijliconen garant voor een moderne luxe look.

Eens per seizoen verschijnt er een gelimiteerde oplage van 100 stuks per model. Hierdoor is de gehaakte das van Cravatta Pelliano altijd uniek en past deze perfect bij alle trendbewuste mannen.De collectie van Cravatta Pelliano bevat talloze fraaie ontwerpen gebasseerd op o.a  Zarathustra, de held van Nietzsche, de Britse landelijkheid, zakenman Gordon Gekko en de zacht uitgesproken elegantie van oudere mannen. De stropdassen zijn echte must haves en zijn een perfecte aanvulling op de kledingkast van elk man.

Speciaal voor de feestdagen brengt Cravatta Pelliano de gelimiteerde zijdezachte, gehaakte vlinderstrik uit.Het meest gerenommeerde sartoriale atelier van Milaan en omstreken heeft er maar 250 van gemaakt. Het perfecte kerstgeschenk voor de man met stijl. Hiernaast is de das natuurlijk ook perfect voor andere gelegenheden waarbij een smoking vereist is. De maat is aan te passen zodat de vlinderstrik zelfs om de aller dikste nek van een Siciliaanse maffioso past.Voor meer informatie over Cravatta Pelliano ga je naar: www.cravattapelliano.com
You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook