Lekker eigenwijs met Goliath

zaterdag, oktober 08, 2011

Eigenwijs en ruig. Maar wel stijlvol met een vintage touch. Goliath behoudt zijn kernwaarden en gaat qua materiaalgebruik en modellen voor totale vernieuwing. Schotse woolridge, vintage suède, kurkzolen, nubuck, shiny pull up leather en vilt smelten samen met dikkere zolen, winterse brushings en hoge modellen.

De nieuwe collectie van Goliath is vooral geinspireerd op outdoor-sports, wat op een modische wijze vertaald wordt in grove zolen, commandoboots, hiking veters, technische lining en rubberen labels.

Bumper Mid €99,95
Zo heeft de Bumper Mid een zwaar profiel en grove zool in diverse kleuren voor de echte outdoorliefhebber. De Lugsole Chukka voor heren sluit daar sterk op aan. De aardtinten waarin ze verschijnen, in combinatie met de binnenzool van kurk, maakt ze easy en casual. Ook heeft de kurkzool als groot voordeel dat deze je voeten goed warm houdt.

Lugsole Chukka € 99,95
Veel van de nieuwe modellen zijn voorzien van een HanTex binnenvoering die dankzij een speciale microstructuur duurzaam, waterdicht, ademend en comfortabel is. Het resultaat van de totale vernieuwing? Winterized classics, modieuze bergschoenen en originele chino- en jeans classics voor heren. Schoenen waar je zeker in gezien mag worden.


Voor meer informatie over collecties en Goliath heritage: www.goliathsportswear.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook