Het geheim van Club Vie

maandag, oktober 10, 2011


De Rotterdamse Club Vie kent een voor velen verborgen geheim. Binnen in de club is namelijk het Vie Café te vinden, waar in de vooravond gegeten en gedronken kan worden.

Club Vie vierde onlangs haar 5 jarig bestaan, terwijl het Vie Café 1 jaar geleden is geopend. Om dit te vieren heeft Vie Café een volwassen restyling gekregen. De uitstraling van Vie Café past nu beter bij die van Club Vie, waar beleving en kwaliteit centraal staan. Niet alleen het uiterlijk van het Café is veranderd, ook de kaart is aangepast. Nu kan er onbeperkt genoten worden van de lekkerste pinchos, kleine Spaanse hapjes aan een stokje.


In Vie Café is er een ‘all you can eat’ concept. Dit betekent dat er voor een vaste prijs onbeperkt genoten kan worden van een diner. Hierbij moet niet worden gedacht aan grote smakeloze buffetten, maar aan stijlvolle lekkere pinchos. Pinchos komen oorspronkelijk uit Spanje en zijn in Nederland, in tegenstelling tot tapas, nog niet zo bekend.

Vie Café is geopend vanaf 17:00 uur op donderdag t/m zaterdag en op maandag alleen tijdens de clubavond Vie Monday. Op de donderdagen betaal je €19,50 en van vrijdag tot zondag €22,50


Het voordeel van dit café-in-club concept is dat er niet meer gezocht hoeft te worden naar een geschikt restaurant om te dineren voor het uitgaan. Je kan voortaan je avond bij Vie Café beginnen met een heerlijke hapje en afsluiten met een sjansje en een dansje.

(foto's: Henk van der Giesen )

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook