Goliath: Attention to Detail

dinsdag, oktober 11, 2011

Al sinds 1925 staat Goliath voor vakmanschap en maken zij schoenen die functioneel, comfortabel en stijlvol zijn. Deze overtuiging vertaalt zich in een passie voor de ambacht, waardering voor kwaliteit en enthousiasme voor een onconventionele, experimentele en vernieuwende werkwijze. Met hun nieuwe campagne richten zij zich op diverse communities die dezelfde passie delen en met liefde mooie dingen maken.


Een van de communities met een voorliefde voor een oude ambacht is de Rotterdamse Mesh Print Club. Tijdens het festival 'De Wereld van Witte de With' hebben zij, in de flagship store van Goliath, mensen kennis laten maken met het zeefdrukken, waarbij op een canvas tas een unieke illustratie werd gedrukt.


A meshed up community from Goliath Sportswear on Vimeo.

Op de website kun je alvast kennis maken met de eerste drie communities: The Mesh Print Club, getalenteerde zeefdrukkers uit Rotterdam; Dalston FARM:SHOP, visionaire ‘urban farmers’ uit London en Drop Coffee, geniale barista’s uit Stockholm. Bezoek de site en kijk, leer en raakt geinspireerd.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook