G-SHOCK tekent Nigel Sylvester

maandag, oktober 10, 2011


Casio heeft Nigel Sylvester, een professionele BMX street rider, als een officiele G-SHOCK team rider getekend. Het horloge combineert Nigel’s street style met G-SHOCK’s toughness zodat deze bestand is tegen zijn rijstijl en deze onderstreept.

Nigel’s geboortejaar 1987 is afgebeeld op een opvallende witte horlogeband, dat perfect het contrast weergeeft met de zwarte behuizing. De rode handtekening zorgt voor een extra detail waarmee Nigel het horloge helemaal eigen maakt. Het horloge is sterk, duurzaam, schokbestendig en waterdicht tot 200 meter. Ook heeft het horloge andere functionele eigenschappen, zoals een zeer helder LED blacklight, wereldtijden in 48 steden, 5 alarmen, een stopwatch en terugtel timer.

“Het horloge heeft voor mij alles wat ik in een horloge zoek; de combinatie van stoer en duurzaamheid, maar ook elegant, strak en classic”.
- Nigel Sylvester


Casio is verheugd om sponsor te zijn van Nigel Sylvester. Met zijn liefde voor het fietsen, betrokkenheid bij de sport en zijn eigenzinnige stijl past hij perfect bij G-SHOCK. Zowel wij als Casio wensen hem succes voor het komende jaar en zullen zijn groei als atleet op de voet volgen.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook