Alpha Beta Glow Pads van Dr. Dennis Gross

woensdag, oktober 05, 2011


De zomer is alweer voorbij en net als de zonnestralen vervagen een gezonde, bruine teint.  Gelukkig is er de Alpha Beta Glow Pads van Dr. Dennis Gross! Een anti-veroudering zelf-bruiner in de vorm van een eenvoudig doekje voor een gezonde teint die je van de nodige vitamine D voorziet.

Het doekje bevat actieve vitamine D, ingekapselde micro-DHA en soja proteïne dat een natuurlijk kleurtje diep in de huid brengt. De Alpha en Beta hydroxyzuren exfoliëren, maken de poriën strakker, helpen meeeëters te voorkomen en vervagen zonne- en pigmentvlekken voor een optimale en egale gloed.


Hoe: Haal het doekje uit de verpakking en breng de Glow Pad op een grondig gereinigd gezicht gelijkmatig op je gelaat aan. Was je handen goed als je klaar bent. Na het eerste gebruik is een diepere kleur nog niet zichtbaar, wel heb je al bijna direct een gezonde gloed. Als je een diepere kleur wenst moet je de Alpha Beta Glow Pad een paar dagen achter elkaar gebruiken.

Een vriendin van me heeft mij de Alpha Beta Glow Pads aangeraden en toen ik zag dat het een zelfbruiner was heb ik eerst een paar dagen de moed moeten verzamelen om het uit te testen. Ik was bang dat ik in een Oempa Loempa zou veranderen of net zo oranje als de cast van Jersey Shore zou worden, maar dat was echter niet het geval. De pads laten een natuurlijke kleur achter en je huid ziet er egaal en gezond uit. Zeker een aanrader!
De Alpha Beta Glow Pads zijn verkrijgbaar via Red Carpet Queen: 10 stuks (€19,95) en 20 stuks (€29,95).

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook