Ichi-E, een pure beleving

woensdag, september 28, 2011


Ichi-E opende maandag 19 september j.l. officieel haar deuren naar de metalen constructie met maar liefst drie verdiepingen op de ArenA Boulevard! Een avontuur voor elk sushi liefhebber en een must voor alle Grill & Sake fanaten. Ichi-E, wat ‘een ontmoeting’ betekent, heeft een gevarieerde kaart met ruime keuze uit diverse Japanse sushi’s, grill gerechten en saké lekkernijen.


Op de begane grond bevindt zich de Sushibar waar de sushi op een lopende band gepresenteerd wordt. De eerste verdieping staat bekend als het Robata Grill restuarant waar een grote Robata Flame Grill staat. De gerechten worden in het zicht van de gast bereid. Het concept wordt als share dining uitgevoerd waarbij de gasten meerdere gerechten per gang kunnen bestellen en deze met de tafelgenoten kunnen delen. De Densha Lounge is gelegen op de tweede verdieping. Op deze verdieping kunnen diverse alcoholische- en non-alcoholische dranken genuttigd worden. Daarnaast worden er diverse kleine Japanse versnaperingen geserveerd. Op de tweede verdieping is er eveneens een terras met gezellige loungebanken en vuurhaarden.


Ichi-E biedt fijnproevers de pure beleving van de Japanse eetcultuur met een moderne twist. Dus als je de volgende keer een concert bezoekt of gewoon in de buurt ben, dan is Ichi-E zeker een plaats om gezien te worden.


Ichi-E is geopend van maandag tot en met zondag van 11.30 uur tot 22.00 uur. Voor meer informatie over de prijzen, het menu of om te reserveren ga je naar: www.ichi-e.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook