Don’t miss this party, it’s a MUST

donderdag, september 01, 2011Op 24 september barst in de Kurzaal de nieuwste editie van MUST los. Een feest waarbij de mens, locatie en beleving centraal staan, tegen de achtergrond van het majestueuze Kurhaus in Scheveningen. 

Bij een MUST feest staat niet de dj of de muziek centraal, maar vormt de mens het middelpunt. Het gaat om het totaal, om mensen die bij elkaar horen, en niet zo zeer om de bekende naam of dj die op de avond achter onze draaitafels staat. MUST speelt daarmee in op een behoefte. Vaak zijn de bezoekers mensen die elkaar een tijd niet meer hebben gezien en nog steeds graag uitgaan en willen ontmoeten en ontdekken.

Van 20.30u tot 02.00u wordt de Kurzaal in het Kurhaus omgetoverd tot een koninklijke danszaal, waarbij show en stijl hand in hand gaan. Glinsterende kroonluchters en prachtig uitgedoste dansers en danseressen maken MUST keer op keer tot een ware beleving. Op 24 september genieten gasten dus niet alleen van heerlijke muziek, maar ook van uitbundig entertainment.

De voorverkoop start op 2 september. Ga naar www.must.cc voor meer informatie.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook