Altijd in het voordeel met Robey Vintage

donderdag, september 01, 2011


Robey Vintage werkt dit najaar samen met stilleven fotografe Wyne Veen voor de herfst/winter collectie en de campagne ‘Avantage’. Een collectie waar de toekomst, modernisme, historie en de elegantie van Robey Vintage met elkaar gecombineerd wordt. De mix van invloeden zijn in de fotografie van Wyne in thema’s op beeld vastgelegd. Er staan vier thema’s centraal en aan ieder thema is een model uit de collectie gekoppeld.

 

THE HISTORY - Op deze foto staat de historie van Robey en tennis centraal. Hierbij hoort de trainer Tennis Casual. De schoen is stijlvol, clean en tegelijk elegant. Deze op de jaren ’80 geïnspireerde schoen heeft een comfortabele binnenschoen voor perfect draagcomfort.

THE GAME – Hier draait alles om het spel. De benodigdheden voor een tenniswedstrijd zijn hier op futuristische wijze uitgebeeld. Daarbij past de opvallende sportieve trainer Rally Grande die uitgebracht is in verschillende kleuren en materialen zoals technische nylon, metallic details, leer en suède met een verhoogde zool. De EVA middenzool zorgt voor extra comfort. 


THE ETIQUETTE - Tennis etiquette en de levensstijl die daarbij hoort geven ons een semi-formeel, deels vrolijk gevoel waardoor we mee willen doen, erbij betrokken willen zijn. We dromen van de mondaine omgeving van de Côte d’Azur waar aloë vera rijkelijk groeit naast de tennisbanen en cocktails de maatstaf zijn. De Tennis Class past hierbij. Uitgebracht in oiled nubuck met nappa leather details voor een chique look.

THE TOURNAMENT – Wimbledon is het mooiste en meest bekende grass toernooi van het jaar: Pimm’s, aardbeien en een typisch Engelse zomer. Model Tennis Class Mid is hierbij gepresenteerd. De schoen is gemaakt van Italiaanse suède en verkrijgbaar in classy dark blue met chique groene lederen details.

Voor deze campagne is een online ‘Avantage’ spel ontwikkeld. Het spel is opgebouwd uit alle voorwerpen die in de shoot zijn gebruikt. Het spel kan vanaf september gespeeld worden op de nieuw gelanceerde fanpage van Robey Vintage. Daarnaast is er een speciaal ‘Avantage’ spel in gelimiteerde oplage geproduceerd die ook op de Facebook fanpage te winnen is.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook