Wrangler markeert zijn territorium!

vrijdag, augustus 12, 2011Wrangler maakt zijn reputatie als denim-innovator helemaal waar door laserbehandelingen los te laten op de denim en zo een alternatieve vintagelook te creëren. Het resultaat is een subtiel gedecoreerde jeans met Native American emblemen of kaarten. Mark Your Territory is de natuurlijke uitbreiding van het thema “We are Animals” en dit seizoen markeert Wrangler zijn territorium als iconische fabrikant van denimjeans.


De laserfinishes die we dit seizoen zien zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ze brengen jeans naar een heel nieuw niveau.
- Alessandro Vigano, creative director
De nieuwe Vedda moet het modebeeld die de skinny seizoenenlang heeft neergezet vervangen. Het lage kruis van de Vedda geeft deze jeans de drager meer vrijheid dan de nauwsluitende tegenhangers. Voor H/W’11 is de Vedda beschikbaar in vier finishes.

FW’11 wordt ook het seizoen van de zwarte denims. Iconisch kledingstuk: het denimjack in Pitch Black. De beroemde Western-snit van Wrangler is verkrijgbaar in donkerzwart met een zachte wassing. Het jack is één en al karakter, met koperen knopen die het gevoel van kwaliteit en aanwezigheid versterken.


Petroltinten en Constructed: dat is nog eens wat anders.
Een nieuw kleur in denimland.Wrangler introduceert petroltinten, die de blauwtonen aanvullen met groenige stadstinten. Finishes hebben een gedragen look met kleine gescheurde en herstelde stukken en het superverwassen Petrol Bleached.

De constructed jean zijn supersterke remakes van de moderne jeanscollectie van Wrangler. Ze hebben talloze details, zoals opnieuw gevormde zakken of cinchbacks of extra stiksels rond punten waarop veel druk komt te staan.

Voor de stoere rocker of de coole, onafhankelijke man. Wrangler heeft met zijn nieuwe collectie voor ieder wat wils!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook