Skunkfunk: People do funk!

woensdag, augustus 03, 2011


Skunkfunk brengt de natuur naar de stad en doet kleuren in het rond spatten. De prints van Skunkfunk gaan hand in hand met natuurlijke materialen en worden subtiel gemixt met Art Deco motieven. Met de catch-phrase 'Keep of the grey' laten zij zien dat kleuren weer helemaal in zijn!

De wieg van Skunkfunk staat op een Spaans muziekfestival, maar al snel maakte zij de sprong van festivals naar de catwalk. Zonder het originele idee te verloochen: groen, fris, funky, funny, maar vooral betaalbaar. En dat groene uit zich al jaren in collecties van natuurlijke materialen. T-shirts van bamboe en sojavezels,organisch katoen, gerecycled polyester. Eerlijk en ecologisch. Niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de wereld.

Ook besteden zij veel aandacht aan cultuur, kunst en muziek. Ieder seizoen werkt Skunkfunk met een andere kunstenaar een t-shirt collectie uit. Na Jonas Liverod, Blami en Zedapaz hebben zij voor de zomer van 2011 de grafisch kunstenaar Virassamy gekozen. Zijn shirts zijn draagbare kunstwerken die niet zouden misstaan in een lijst aan de muur."We geloven in de creativiteit van de mensen. Het is dan ook geweldig om te zien dat iemand onze kleding soms op een andere manier draagt dan we oorspronkelijk in gedachte hadden
- Maia Curutchet, artistiek directeur

COOL. FUNKY. NO NONSENSE. PEOPLE DO FUNK!Kosmopolitisch, ecologisch, eigenzinnig, origineel en multicultureel. Een paar woorden die ervoor hebben gezorgd dat Skunkfunk in meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd te verkrijgen is.
Voor meer informatie over Skunkfunk: http://www.skunkfunk.com/

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook