Mutewatch, altijd dichtbij

vrijdag, augustus 19, 2011


Mutewatch, het horloge met verborgen touchscreen en stil alarm is klaar voor zijn lancering. Dit minimalistische horloge met een simplistisch design geeft structuur en tijd terug aan de gebruiker.

Mutewatch is een nieuw type horloge met een verborgen touchscreen en een vibrerend alarm en timer. Het dient als een stille herinnering dat je helpt om je eigen agenda te volgen zonder dat je de mensen in je omgeving stoort.

Mutewatch is altijd dichtbij en laat je snel navigeren tussen de functies klok, alarm en timer. Wanneer het horloge wordt aangeraakt licht een verborgen scherm op met de tijd. Door je vinger horizontaal naar links of rechts over het touchscreen te vegen navigeer je door de functies klok, timer en alarm.

Mutewatch heeft een USB stekker in de binnenkant van de polsband. Het opladen van het horloge of downloaden van software updates doe je via een gewone USB-poort.

Met zijn strakke design is de Mutewatch echt een uitkomst voor hen die niet van alle toeters en bellen houden. Gewoon lekker simpel!Meer informatie over het product kan gevonden worden op www.mutewatch.com en door het kijken van deze video : http://vimeo.com/23920863

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook