Jason Shankey Expert Face & Scalp Scrub

woensdag, augustus 24, 2011


Voor een egale en gezonde huid is het belangrijk deze goed te verzorgen. De Exfoliating Face & Scalp Scrub(125ml, €15,00) van Jason Shankey Expert is een milde, revitaliserende scrub die de huid reinigt, ontdoet van dode huidcellen en helpt ingegroeide haartjes te voorkomen.

De natuurlijke scrub zorgt voor een stralende en egale huid, werkt voedend, verzachtend en gaat tekenen van veroudering tegen. De formule bestaat onder andere uit African Pepper, die de bloedsomloop in je gezicht stimuleert, Margosa extract, dat huidherstellend werkt en olijvenpit poeder en pompoen extract, dat dode huidcellen, overtollig vet en vuil verwijdert, waardoor de huid direct een zichbaar frissere uitstraling krijgt.

De Exfoliating Face & Scalp Scrub is prettig en makkelijk in gebruik. Je verdeelt een kleine hoeveelheid over de vingertoppen en scrubt het gezicht en hoofdhuid met draaiende bewegingen gedurende 30 seconden. Daarna je gezicht goed spoelen met lauw water.

Dat Jason Shankey weet wat mannen willen is duidelijk. Zijn 10 minuten routine is simpel, doeltreffend en past makkelijk in je dagelijkse ochtendritueel. De Exfoliating Face & Scalp Scrub is hier een perfect voorbeeld van. Let wel op dat het dagelijks gebruik van een scrub niet aan te raden is (zie hier voor meer info).

De producten zijn in Nederland verkrijgbaar via www.skinnovators.com en zullen daarnaast via diverse Nederlandse (heren)kapsalons, beautysalons en ‘male lifestyle & grooming’ gerelateerde retailkanalen verkrijgbaar zijn.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook