Japan Rags gaat terug naar de kringloop

donderdag, augustus 04, 2011


De spraakmakende FW’11 collectie van Japan Rags, die onderverdeeld is in drie afzonderlijke lijnen, laat blijken dat Japan Rags zich geconcentreerd heeft op de sociaal culturele interesse van haar modebewuste fans.

Heritage
Geinspireerd door de mode-iconen uit het verleden brengt Japan Rags een ode aan de coolste modellen uit de modegeschiedenis. Binnen de collectie is dan ook veel zacht fleece en leer te vinden, met als keykleur alle denkbare tinten blauw. Gekreukte leren jassen en gebreide cardigans versierd met krassen voor een lekker authentiek effect maken allemaal een come-back.
Vintage
De Vintage lijn biedt een alternatief op het traditionele pak. Net zo netjes, maar net iets meer casual. De getailleerde tops en gebreide cardigans geven je looks een stylish twist. Ook maakt de barbour jacket dit seizoen een grote comeback. De jas is een waardevolle toevoeging aan elke outfit!Japanese
Japanse topstukken gecombineerd met ultramoderne jeans. Zo zijn er vintage prints als het schaakpatroon op menig shirt als illustratie. Zin in kleur? Dan zijn er de leukste fleece sweatshirts en hippe katoenen poloshirts met lange mouwen in de meest vibrerende tinten. Ook de baseball jackets zijn goed vertegenwoordigd en verkrijgbaar in de altijd stijlvolle kleuren grijs en blauw. Deze stijlreeks wordt aangevuld met mouwloze regenjassen en een kakikleurige fleece parka.


Japan Rags laat zien dat zelfs de kringloop een inspiratiebron kan zijn voor een fashion-verantwoorde collectie. Voor meer informatie ga je naar: http://www.letempsdescerisesjeans.com/hommes

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook