How to: Friends With Benefits

zondag, augustus 14, 2011Sexuele intimiteit met een geliefde is iets waar elk man naar streeft. Maar wat als je nou alleen de intimeit wilt en geen behoefte hebt aan de romantiek? Heerlijk als je dan iemand kan regelen voor alleen de seks. Klinkt als een sprookje, maar hoe maak je dat een realiteit?

OEFENING. Het is belangrijk de persoon goed te kennen. Lekker lachen, flirten, laat haar op haar gemak voelen in jouw aanwezigheid. Je moet veel mensen leren kennen, want uiteindelijk moet er eentje je FWB(friends with benifits) worden. Als man moet je nooit met een groep mannen uitgaan. Dat komt intimiderend over voor vrouwen. Je kan ze dus beter benaderen als je alleen of met een vriend ben.


LICHAAMSTAAL. Let goed op wat je tegen je dates zegt en hou altijd je lichaamstaal positief. Je schouders naar achteren, kin omhoog, rug recht en altijd blijven lachen. Steek je borst iets naar voren en neem een open houding aan. Als je je zorgen maakt om je houding, kan je altijd voor de spiegel oefenen.

NIET NAAR DE GROND PRATEN. Projecteer je stem naar je gesprekspartner en hou altijd oogcontact. Zodra je de aandacht hebt, kan je beginnen met een lichte aanraking aan de bovenkant van de arm en werk dan langszaam richting de pols. Een speelse en tactische benadering is essentieel om je FWB te lokken.

VEEL ENERGIE. Eerste impressies zijn belangrijk. Als je een slecht begin maakt, zwak of afhankelijk overkomt,  dan zet de andere persoon er al snel een punt achter. Hou de energie lekker hoog en geef je partner alle aandacht tijdens de conversaties. Laat ook zien dat je een spannend en interessant leven zonder hen hebt.

Op het moment dat je de aandacht hebt, is het tijd om van versnelling te veranderen. Het gaat er nu nog niet om de zaak af te ronden. Je wilt geen echte relatie. Het gaat alleen om je seksuele verlangens. Ga altijd iets dichterbij zitten, praat heel zachtjes en wees intiem. Als je partner je probeert te zoenen, trek je dan een beetje terug. Je moet hen laten werken om maar een stukje dichterbij te kunnen komen. Je moet hen doen geloven dat seks een ware prijs is, waar ze voor zullen moeten werken. Pas op de tweede date moet je dan ook je eerste handeling verrichten. Ja, dan pas zoenen.

VRAAG HET. Nadat jullie voor het eerst met elkaar naar bed zijn geweest is het tijd om het gewoon te vragen. Je kan moeilijk verwachten dat ze je FWB wilt zijn als je nog niet zeker weet dat ze uberhaupt met je naar bed wil. Laat haar duidelijk merken wat je ervan verwacht. Je formulering is cruciaal. Als je zegt dat je nergens aan vast wilt zitten, dan vertaald het dat je haar eigenlijk maar voor één ding wil. Je moet dus benadruken wat je wil. Iemand die van feesten en spontaniteit houdt. Zeg dat je heel benieuwd ben naar de hoeveelheid plezier die jullie samen kunnen beleven.

STEL GRENZEN. Wees duidelijk met wat jullie beiden willen. Niet steeds instemmen om de seksrelatie te behouden. Als de persoon niet wilt dat je het aan iedereen verteld, doe het dan ook niet. Ga niet met andere mensen flirten voor je date. Jullie hebben geen relatie, maar je moet wel zorgen dat ze zich gewaardeerd voelt. Wees een luisterend oor. Om de ‘friends’ status te kunnen behouden moet je soms ook daadwerkelijk een vriend zijn. Als de buddy problemen heeft, wees er dan om steun te bieden waar het kan, maar hou wel een emotionele afstand, want voordat je het weet zit je in een relatie waar niemand blij van wordt.

PRESTEER. Als je maar één service hebt om te bieden, zorg er dan voor dat je daar tenminste goed in bent. Mocht je het talent, gereedschap of de vaardigheden daar niet voor hebben, dan zullen ze snel op zoek gaan naar een andere kandidaat. Wees dus altijd goed voorbereid en geef je buddy wat ze nodig hebben.Weet waar je aan begint, want het klinkt als een sprookje, seks wanneer je het maar wilt, maar wees gewaarschuwd: er zitten altijd consequenties aan.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook