Handgemaakte paraplu's van PASOTTI

donderdag, augustus 11, 2011


Noodzakelijk zijn ze zeker, hier in Nederland, maar paraplu’s staan niet bepaald bekend als een modeaccessoire. Wat Designer Touch Accessories betreft is dat verleden tijd! In landen als Italië wordt de paraplu al als modeaccessoire beschouwd en hebben de dames bijpassende paraplu’s voor elke outfit. Om de modebewuste man in Nederland dé finishing touch te geven, heeft Designer Touch Accessories onlangs het merk PASOTTI in Nederland geïntroduceerd.


PASOTTI, dat sinds 1956 bestaat, biedt de grootste en indrukwekkendste collectie paraplu’s ter wereld. PASOTTI gebruikt uitsluitend de beste materialen, zoals Crystallized Swarovski Elements, edelstenen, satijn en andere luxe stoffen bij het maken van deze exclusieve paraplu’s. Deze beschermen je uiteraard tegen de regen maar zijn ook échte eyecatchers voor iedere gelegenheid!

Naast het zeer ruime aanbod aan dames- en herenparaplu's zijn ook accessoires zoals regenhoeden en statige wandelstokken in het assortiment opgenomen.


De paraplu’s zijn het eindresultaat van opmerkelijk Italiaans vakmanschap en worden in de meest prestigieuze boutiques in 55 landen over de hele wereld verkocht. De paraplu's zijn verkrijgbaar vanaf €139,00 en de wandelstokken vanaf  €120,00.

Bekijk de unieke collectie via www.designertouchaccessories.nl

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook