De mannen van HUGO BOSS

maandag, augustus 15, 2011


Hugo Boss weet als geen ander hun verschillende collecties aan de man te brengen. Zo heeft Boss voor de drie geurlijnen drie gezichten uitgezocht, die niet alleen de essentie van het merk belichamen, maar ook waarmee mannen zich mee kunnen relateren.


Ryan Reynolds voor Boss Bottled
Charismatisch, gespierd en verleidelijk. De Canadeze acteur is de ware personificatie van charme en is in een korte tijd uitgegroeid tot Hollywood’s meest gewilde mannelijke acteur. Boss Bottled is voor de zelfverzekerde man… en wie straalt dat nou beter uit dan Ryan Reynolds?


Jared Leto voor Hugo Just Different
Voor de man die inspiratie haalt uit alles om hem heen. Jared Leto, acteur en muzikant, is het gezicht van Hugo Just Different. De lijn is voor de creatieve man die graag succes behaalt door zijn creativiteit. Iets waarmee Jared al zijn hele carriere naar streeft.


Orlando Bloom voor Boss Orange Man
Een eerlijke geur die je verlost van alle verwachtingen om gewoon jezelf te kunnen zijn. Met zijn boy-next-door look komt Orlando op voor de gepassioneerde man die wel een beetje van avontuur houdt.

Dus of je nou zelfverzekerd over wilt komen, de creatieveling bent of een man met passie, Hugo Boss draagt bij om de beste uit jezelf naar boven te halen.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook