Van buurtkapper naar top-styliste

vrijdag, juli 01, 2011


Dat een kapsel van een man belangrijk is, verbaasd natuurlijk niemand. Geen enkele man zal het waarderen als iemand lekker over zijn bol wrijft. “Je verpest mijn kapsel!” is een vaak voorkomende reactie hierop.  Uit een onderzoek van Panthène blijkt dat 74% van de ondervraagde mannen zich aangetrokken voelt tot een vrouw door haar haar en dat is natuurlijk niet gek. Een mooie bos glanzend haar staat voor vruchtbaarheid en, hoewel we niet allemaal gelijk aan voortplanten denken, is het in onze natuur om de meest vruchtbare partner te vinden. Dus als wij als mannen zoveel waarde hechten aan een mooie bos haar, dan is het heel gewoon dat wij daar zelf ook mee willen pronken.

Voor een perfect kapsel heb je een expert nodig op het gebied van haar. Het is daarom van belang dat je een haarstylist zoekt die jou en je haar begrijpt. Dat blijkt nog eens een opgave te zijn. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Die pijn voel je voornamelijk in je portemonnee, maar het is het zeker waard! Op mijn persoonlijke Twitter hebben jullie misschien een keer gelezen over ‘the miracle worker’ of ‘the girl with the magic hands’ en het wordt tijd dat ik haar aan jullie voorstel. Drum roll please.... Maak kennis met Eefje, top haarstyliste bij Rob Peetoom te Rotterdam.

Na een eeuwigdurende zoektocht heb ik eindelijk mijn persoonlijke haarstyliste gevonden. Ik ben van buurtkapper naar topstyliste eerste klasse gegaan. Ik had altijd al lang haar gewild, maar volgens mijn buurtkapper zou dat mij nooit staan. Eefje daarentegen zag me er al gelijk mee lopen en geleidelijk aan zijn we te werk gegaan en ben ik nu de trotse eigenaar van mooi, lang, krullend haar (zie foto hiernaast met een model).

Vind jij je kapsel ook belangrijk en ben je bereid daar extra geld voor uit te geven, dan is het zeker aan te raden een goede haarstylist(e) te zoeken. Niet dat buurtkappers slecht zijn, maar bij een top haarstylist krijg je echt waar voor je geld!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook