Review: Jason Shankey Grooming Expert

zaterdag, juli 23, 2011

De Jason Skankey Expert lijn bestaat uit vijf producten die gebaseerd zijn op een simpele tien minuten routine als onderdeel van de dagelijkse douche- en scheerbeurt. Wij hebben twee producten voor je uitgetest: de Smoothing Shave Cream en de Skin Soothing Moisture Balm.

Het is een feit dat 58% van de mannen een hekel heeft aan scheren. De Smoothing Shave Cream moet niet alleen zorgen voor een soepele, snelle en aangename scheerbeurt, maar helpt de baardgroei af te remmen en een droge, geirriteerde huid, wondjes en ingegroeide haartjes te voorkomen. De crème is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten die helpen vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Een wonderproduct zo te lezen! Tijd om het te testen.


Verdeel een kleine hoeveelheid over de vingertoppen en breng het vervolgens met draaiende bewegingen aan op het hele stuk huid dat je wilt scheren. Scheer altijd in de richting van de stoppelbaard mee om ingegroeide baardhaartjes te voorkomen. Scheer je nek en kin als laatste. Deze haartjes hebben het langst nodig om zacht te worden.

 

Scheer in korte, gelijkmatige bewegingen. Spoel je scheermesje tijdens het scheren regelmatig onder stromend warm water. Als je alles hebt geschoren, dan je gezicht goed spoelen om alle kleine haartjes te verwijderen. Dep hierna je gezicht zachtjes droog.

De scheerbeurt wordt dan afgerond met de Skin Smoothing Moisture Balm. De balm vermindert een schraal, geïrriteerd en branderig gevoel na het scheren. Ook de balm moet de baardgroei afremmen en ingegroeide haartjes voorkomen.

Verdeel een kleine hoeveelheid balm over de handen en breng direct aan op gezicht en hals. In het bijzonder na het scheren. En je scheerbeurt is afgerond.De producten van Jason Shankey zijn makkelijk in gebruik en maken de scheerbeurt lekker simpel. Het enige minpuntje is dat de Smoothing Shave Cream (125ml, €16,00) een onaangename geur heeft, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het zijn werk goed doet. Nadat ik de Skin Soothing Moisture Balm (125ml, €18,50) heb aangebracht voelde mijn huid lekker zacht aan en ik was verkocht! Het heeft me doen realiseren dat er ook andere goede scheerproducten zijn dan LabSeries.

De producten zijn in Nederland verkrijgbaar via www.skinnovators.com en zullen daarnaast via diverse Nederlandse (heren)kapsalons, beautysalons en ‘male lifestyle & grooming’ gerelateerde retailkanalen verkrijgbaar zijn.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook