Mokken om sokken

maandag, april 09, 2012

Voor het bedekken van het mannenbeen is het materiaal en kleur niet altijd van belang, maar er is één regel die je nooit mag vergeten: draag altijd lange kousen in plaats van sokken. Zo is het blote been bij het staan en zitten nooit te zien. Hoewel de enkel van de man de laatste tijd gezien mag worden, zijn de volgende manieren voor het combineren van je sokken bij je broek een vuistregel.

Een gevreesd beeld voor velen: het blote mannenbeen dat te zien is onder een broek in een zitpositie.

In principe is het zo dat de kousen net zo donker moeten zijn als de schoenen. Schoenen worden vaak afgestemd op de kleding en zo dan ook automatisch op je kousen. Nu moet je er alleen wel voor zorgen dat je huid in een zitpositie niet te zien is. Heb je een donkere broek met donkere sokken aan, dan valt de witte huid nog duidelijker op. Draag dus altijd lange kousen, niemand wil geconfronteerd worden met je melkkannen.


Met lange kousen is het blote been in geen enkele zitpositie te zien. Deze regel geldt ook in de zomer. Kousen zijn er in verschillende materialen en dikte. Als het buiten warm is kun je kiezen voor dunne wollen of zijden kousen. Zorg wel dat het materiaal van je kousen bij de rest van je outfit past. Zo kun je zijde niet bij een pak van hard cheviot dragen, maar wel bij een pak van mohair.

Het mannenbeen kan sexy zijn. Als het maar niet boven een te korte sok of onder een donkere broek uit komt.
In de zomer is het al warm genoeg en elk kledingstuk minder is een ware verademing. Als je dan graag loafers of bootschoenen draagt, kan je er zelfs voor kiezen helemaal geen sokken aan te doen. Laat je enkel dan maar zien!

Een trend van de afgelopen tijd is het oprollen van de broek. De enkel schijnt een verwaarloosde erogene zone van de man te zijn. Door je enkel bloot te geven herinner je mensen aan het vergeten gevoelige plekje (misschien ligt het aan mij, maar door mijn enkel aan te raken gaat mijn hasrt echt niet sneller kloppen).


Weet dus goed wanneer je enkel wel en niet zichbaar mag zijn. Volg je de trend of de regels? Nu kan je het nooit meer verkeerd doen!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook