HOM by ALEXIS MABILLE

maandag, juli 11, 2011HOM staat 2011 in het teken van de fashionable samenwerking met mode-ontwerper Alexis Mabille. Zij bundelden ze hun krachten voor de creatie van een nieuwe toekomst voor men's underwear: HOM by ALEXIS MABILLE.

Deze zomer presenteerde fashion designer Alexis Mabille tijdens zijn ready-to-wear spring/summercollectie voor 2012 een sensationele samenwerking met de Franse nummer 1 als het aankomt op ondergoed voor mannen.

De collectie combineert 43 jaar aan vakmanschap in en kennis over ondergoed met de visie van Frankrijks grootste modebelofte. HOM by ALEXIS MABILLE brengt een hulde aan het mannenlijf, ongeacht de maat of vorm.

“Vanaf het vroege begin speelden underwear en beachwear een grote rol in mijn mannencollecties. Het duurde niet lang of ik zat rond de tafel met het HOM-team, samen kwamen we tot de collectie HOM by ALEXIS MABILLE. De focus ligt op verschillende lijnen en kleuren, draagbaar, comfortabel, maar zeker ook sexy en verfrissend. Zie het als een geupdate mannenuniversum waar verlangen altijd op de loer ligt. Deze new & improved HOM-man is van nature sensueel; niet voor niets drukt hij zich uit door middel van zijn underwear.” - Alexis Mabille

De nieuwe collectie van HOM by Alexis Mabille laat weer duidelijk zien dat HOM je altijd de perfecte ondersteuning biedt, ongeacht de tijd van de jaar. Helaas zullen we nog even moeten wachten op de nieuwe collectie.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook