Gucci Guilty pour Homme

vrijdag, juli 22, 2011


Chris Evans is de laatste tijd bezig naam voor zichzelf te maken. Van de licht ontvlambare jongen in Fantastic Four tot een iconische superheld als Captain America. Maar daar blijft het niet bij. Samen met Rachel Wood is hij te zien in de nieuwe campagne van Gucci Guilty.

Gucci Guilty for Him is een intens, individuele moderne geur die uitdaagt en tegelijk verleidt. De geur opent al je zintuigen door ze te prikkelen met een geurige Italiaanse citroen, mandarijnblaadjes en een pittige roze peper. In het hart van de geur ruik je de kruidige frisheid van lavendel die wordt gecombineerd met kardemom, een overweldigende combinatie die wordt afgerond met een bedje van oranjebloesem en neroli. Om het luchtje die specifieke Gucci geur te geven wordt patchouli gecombineerd met ceder- en sandelhout, aangevuld met amber, voor een robuuste aardse, maar tevens exotische sensualiteit die hoort bij een grondeloze mannelijkheid.

De mannenversie heeft in het hart de Gucci patchouli gecombineerd met cederhout en sandelhout, aangevuld met een vleugje amber, voor een aardse, maar tevens exotische sensualiteit die hoort bij echte mannelijkheid. Het effect is verrassemd en onweerstaanbaar aantrekkelijk!De Eau de Toilette is al enige tijd verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 90ml bij de grotere filialen van De Bijenkorf, Douglas en Ici Paris.
Eau de Toilette 50 ml EUR 58,00
Eau de Toilette 90 ml EUR 73,00

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook