Coffee on the go met de Mypressi Twist

vrijdag, juli 15, 2011


Als er één ding is waar ik ’s ochtends echt niet zonder kan is het een kop overheerlijke koffie. Na een sessie snoozen dat bij mij ongeveer 45min duurt, is het de gedachte aan koffie die me uiteindelijk toch mijn bed uit krijgt.

Eenmaal voldaan en aangekleed is het tijd om richting werk te gaan. En wie kent het fenomeen dan niet: onderweg in de trein krijg je opeens ontzettende trek in nog een kopje koffie. Gedreven door de gedachte aan een echte espresso, stop je de catering in de Fyra, alwaar je getrakteerd wordt op een slap bak waterige koffie. Dat was nou net niet waar je op zat te wachten! Maar daar hebben ze bij Brandmeesters een oplossing voor: De Mypressi Twist!

De Mypressi Twist is een handzame espresso machine die je in staat stelt om onderweg, met één druk op de knop, een heerlijke verse espresso te zetten. Dankzij zijn compacte vormgeving kun je de Mypressi Twist echt overal gebruiken, van een lange zit in de trein tot zelfs tijdens een saai college.

Het druksysteem van de Mypressi Twist werkt met een verwisselbaar drukpatroon - zoals we deze kennen van de professionele slagroomspuit - dat ervoor zorgt dat het water door het filter geperst wordt. In de losse filterhouder van de Mypressi Twist kun je elke gemalen koffiesoort of serving gebruiken die je wilt. Heet water in de bovenzijde, druk op de knop et voila: een perfecte espresso met een mooie crema laag.

De Mypressi Twist is altijd en overal te gebruiken! Dus de volgende keer dat je jezelf op een lekker bakje koffie wilt trakteren in de trein, kies je voor de Mypressi Twist.

De ultrahandige Mypressi Twist is te bestellen via de website van Brandmeester’s en kost €159,-

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook