In de stralende zon

dinsdag, juni 07, 2011


Het wordt steeds zonniger in Nederland en de zomervakantie hangt in de lucht. De mouwen van je t-shirts worden steeds korter en je voeten kunnen weer heerlijk ademen in je slippers. De zon is een ware vriend, toch is het belangrijk jezelf goed te beschermen tegen de schadelijke stralingen. Hier zijn een paar producten die je moet gebruiken als je heerlijk in je cabrio rijdt, op het terras zit of gewoon door de stad aan het banjeren bent.

Nimue Total Protector
Een vetvrije en gemakkelijk aan te brengen zonnebeschermingscrème met een optimale beschermingsfactor. Superieur breed beschermingsspectrum met een factor 20. Niet geschikt voor alle huidtypes.
Gebruik: ’s ochtends aanbrengen op een schone en droge huid, opnieuw aanbrengen na sport of wateractiviteiten.

Nivea for Men Revitalizing Lotion Q10 SPF 15
Het beschermt je niet alleen tegen de zon, maar ook tegen tekens van stress. De lotion behoudt de elasticiteit van de huid met een SPF van 15. Je huid ziet er na gebruik weer gezond, fris en fit uit.
Gebruik: ’s ochtends aanbrengen op een schone huid van je gezicht en nek.


LabSeries Daily Moisture Defense Lotion SPF 15
Een beschermend schild voor de mannenhuid. De lichte lotion verzorgt de huid dag na dag en biedt de bescherming die je nodig heb tegen schadelijke UV-straling en voortijdige verouderingsverschijnselen. 
Gebruik: ’s ochtends aanbrengen op een schoon gezicht.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook