Djanim van der Schalk presenteert de TrumpLight

maandag, juli 04, 2011


Interieurontwerper Djanim van der Schalk introduceert de TrumpLight; een tijdloze sfeerlamp met een armatuur gemaakt van het prachtige blaasintrument, de trompet.

“Ik was in een café waar live muziek werd gespeeld en de trompettist van de band werd waanzinnig mooi uitgelicht door spotlights. Het licht streek langs de details van de trompet en creeerde ontelbare lichtspelingen in de intieme, donkere ruimte. De sfeer die dat gaf wilde ik elke dag proeven.”
- Djanim van der Schalk.

De basisversies van de TrumpLight zijn gemaakt van een nieuwe goudkleurige of zilverkleurige trompet, met een zwart zijdenglas gespoten sokkel. De lampenkappen zijn in beide gevallen zwart aan de buitenzijde en respectievelijk met een goudkleurige of zilverkleurige binnenkant. De TrumpLight wordt standaard uitgevoerd met een dimmer en 40w gloeilamp.


De TrumpLight is vanaf € 825,- verkrijgbaar in diverse uitvoeringen via de website: www.trumplight.com. Het is niet een lamp die je zomaar aanschaft, maar het is wel een stijlvolle en vooral tijdloze eyecatcher voor in ieder interieur!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook