Win tot €25.000,- met je businessplan!

donderdag, mei 05, 2011


Altijd al je eigen bedrijf willen starten, maar daar nooit het kapitaal voor gehad? New Venture looft 3 x € 25.000,- uit voor de meest innovatieve businessplannen, ongeacht de sector. Daarnaast reikt New Venture in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL & I) dit jaar nog vier extra prijzen uit om ontwikkelingen op het gebied van voeding en biodiversiteit te stimuleren: de Food Innovation Award & de Biodiversity Innovation Award waarbij voor elke van beide competities 2x € 20.000,- te winnen is.

Dus wil jij de markt veroveren met dé oplossing voor het fileprobleem, een efficiëntere windmolen of gewoon met een betere wasknijper? Of heb jij een idee dat onze voedselketen duurzamer maakt of bijdraagt aan het behoud van biodiversiteit? Werk je idee uit en doe mee! Je krijgt feedback op je plannen en de meest innovatieve ondernemers worden beloond met geldprijzen van €20.000,- tot €25.000,-.

Deelnemen aan de wedstrijd is nog steeds mogelijk. Zowel producten als diensten kunnen meedingen. Iedereen die een innovatief bedrijf of non-profit organisatie op wil zetten kan zich nog inschrijven tot en met 16 mei. Voor meer informatie: http://newventure.nl/nl/hoe-werkt-meedoen

Op 23 juni worden de hoofdprijzen uitgereikt tijdens de grote finale;

• New Venture businessplancompetitie (3 x € 25.000,-)

• Food Innovation Award (2x € 20.000,-)

• Biodiversity Innovation Award (2x € 20.000,-)You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook