Hals over kop

dinsdag, april 19, 2011

Truien zijn met dit mooie weer overbodig geworden en je t-shirts komen weer bovenop je kledingstapel te liggen. Maar niet alle t-shirts zijn hetzelfde, net zoals iedere man anders gebouwd is. Hoe weet je welke t-shirt hals het beste bij je lichaam past?

Ronde hals: Een t-shirt met een ronde hals laat je borst breder lijken en is daarom ideaal voor lange en slanke mannen of mannen met smalle schouders. Dit effect wordt versterkt bij een shirt waarvan de naad van je nek tot onder je arm loopt.


V-hals: Mannen die van nature breed gebouwd zijn kunnen het beste kiezen voor een v-hals. De v-vorm doet de brede borst slanker lijken, doordat de focus van iemand’s blik naar beneden wordt gestuurd.

Diepe V-hals: Dit t-shirt is niet voor iedereen weggelegd. Atleten kunnen het met een gerust hart dragen, maar mannen met wildgroeiend borsthaar kunnen het beter laten liggen. Een harig mannendecolleté is geen mooi gezicht.

Schep hals: Een ietwat meer casual shirt, waar gespierde mannen een voorkeur voor hebben. Het laat iets meer huid zien dan een normale v-hals, maar de losse pasvorm voorkomt dat je verandert in een gladjanus.

Cowl hals: Sinds 2008 is dit een echt mode-icoon geworden. Het shirt wordt voornamelijk gedragen door hij die graag opvalt door zich edgy te kleden.

Ook al ben je niet gebouwd als een Chippendale, met het juiste t-shirt kun je vanaf nu altijd je lichaam het beste naar voren laten komen.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook