Things you should be packin'

zaterdag, mei 07, 2011


Mannen zijn tegenwoordig steeds meer in touch met hun vrouwelijke kant. Zo verlaten de meeste mannen het huis niet meer zonder hun tas. Wat horen mannen, naast een computer, agenda, telefoon en sleutels, altijd in hun tas te hebben qua grooming producten?

Mensen reageren sterk op een geur. Als je iemand voor het eerst ontmoet en je ruikt naar zweet, dan zul je altijd herinnerd worden als een stinkdier. Het is daarom belangrijk een deo of luchtje in je tas te hebben. Ik raad een subtiel luchtje aan dat iedereen's neusgaten verleid. Zelf heb ik altijd Black Orchid van Tom Ford in mijn tas zitten.


Het is wel zo beleefd iemand een hand te geven bij een ontmoeting, maar niet iedereen stelt het op prijs als je ze daarmee een gratis scrub geeft. Zorg ervoor dat je handen goed gehydrateerd zijn door ze in te smeren met een lotion. Ik gebruik Labseries Active Hand Cream.


De groomingset van Tweezerman is echt een must! Vuile of lange nagels, te lange en uitstekende neusharen…niemand hoeft dat te zien. Even snel het toilet in en jezelf in drie tellen bijwerken. Ideaal!
Sommige haarproducten zijn geweldig. Helaas zijn er maar weinig die een intense dag op school of werk overleven. Als je daarna nog naar een restuarant, receptie of feestje moet is het handig haarproducten bij de hand te hebben die er voor te zorgen dat je kapsel er weer tip-top uitziet.


Droge, gebarste lippen zijn een grote afknapper. Tijdens een conversatie leidt het alleen maar af en niemand zou daar mee willen zoenen. Een lipconditioner, zoals Labello, is waarschijnlijk het belangrijkste en minst vrouwelijke item dat een man in zijn tas moet hebben!


Dat vrouwen hutkoffers nodig hebben voor al hun overbodige spullen blijft een mysterie. De bovengenoemde producten nemen weinig plaats in beslag. Er is dus geen excuus dat je niet goed voor de dag kunt komen, omdat je niet alle producten bij de hand hebt!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook