Review: Bb. Seaweed

vrijdag, mei 06, 2011


Bumble and Bumble is al meer dan 33 jaar een begrip in de haarindustrie. Tijdens een perspresentatie kwam ik voor het eerst in aanraking met hun producten. Zo heb ik een nieuwe shampoo en conditioner ontdekt. Mijn haar kan niet meer zonder! De Bb. Seaweed shampoo en conditioner bevatten marine extracten die geschikt zijn voor normaal en gezond haar.

De shampoo werkt voedend, laat je haar glanzen en zorgt voor meer elasticiteit. Het is ideaal voor mannen die dagelijks hun haar reinigen.

Hoe: wrijf je handen royaal in met de shampoo om het vervolgens in je natte haar en hoofdhuid te masseren. Daarna goed je haar uitspoelen.

Voor een nog beter resultaat is het gewenst je haar daarna met de conditioner te spoelen.


De conditioner kan net als de shampoo dagelijks gebruikt worden. De marine extracten zorgen voor extra glans en bescherming.

Hoe: breng de conditioner aan op nat haar en gebruik een kam om het goed te verspreiden. Laat de conditioner ongeveer 3 minuten intrekken en spoel vervolgens je haar weer goed uit.


Mijn haar heeft nog nooit zo'n gezonde glans gehad. Het ruikt lekker fris en mijn haar voelde na gebruik heerlijk zacht aan. Echt een aanrader.

De shampoo en conditioners kosten ongeveer €25,00 voor een fles van 250ml. Kijk op hun website voor verkoopadressen bij jou in de buurt: http://www.bumbleandbumble.com/


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook