Feestelijke opening van Zerba Italia

dinsdag, mei 24, 2011


Afgelopen donderdag werd de nieuwe brand store van Zerba Italia feestelijk geopend op de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Naast de al bestaande winkels op A-locaties in Den Haag, Rotterdam en Antwerpen volgde nu de Nederlandse hoofdstad.


“Ik wilde altijd al een winkel openen op de P.C. Hooftstraat. Het toevoegen van een vleugje glamour en Italiaanse stijl aan Nederland, en in het bijzonder nu aan Amsterdam, is mijn grote passie.”
 - Norma de Robles


Nikkie Plessen knipte samen met Zerba designer en
eigenaresse Norma de Robles het lint door.

De dames en heren collectie van Zerba Italia bestaat uit chique, elegante en glamourous schoenen, tassen en kleding geinspireerd op Italiaans design. Voor het ultieme luxe gevoel zijn er exclusieve materialen gebruikt die je tegenkomt bij de meer exclusieve huizen, zoals struisvogelleer, pythonleer, palingleer, haaienleer en swarovskistenen.

Zerba Italia is opgericht in 2007 door de destijds 21-jarige Norma de Robles. De Robles had altijd al een scherpe visie op schoenen, tassen en kleding van bijvoorbeeld Armani en Louboutin en miste dit in het huidige Nederlandse aanbod. Ze besloot haar lijn zelf te ontwerpen, handgemaakt te laten produceren in Noord- en Midden Italië, bij de producenten van grote namen zoals Gucci, Pollini, Louis Vuitton en andere high end merken.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook