Zomer in een flesje

maandag, april 11, 2011


De lente is begonnen en de geur van de zomer hangt al in de lucht. Van de bloeiende bloemetjes, de knoppen in de bomen en alle parende dieren, alles en iedereen verheugt zicht er op. Zo ook de parfumerieindustrie. Zij hebben de verschillende geuren van zomer voor ons in een flacon gestopt. Dus of je nou heerlijk op het strand ligt, een duik in de zee neemt of gewoon heerlijk wilt ruiken, dit zijn de drie lekkerste geuren voor deze zomer. 


CALVIN KLEIN ONE SUMMER
Calvin Klein One Summer is een zwoele geur om te dragen tijdens de warme dagen op een terras. De geur barst van de energie. Citrusachtige tonen nemen de leiding, afgewisseld door houtachtige- en fruitakkoorden. Net als de klassieke CK One is de Summer editie verfrissend voor mannen en vrouwen. 

 100ml - € 44,00
DAVIDOFF COOL WATER SUMMER DIVE
Een duik nemen in de grote, coole, blauwe oceanen. De zomer editie van Davidoff Cool Water is bestemd voor de avontuurlijke en sportieve man vol levenslust. De geur bevat citrusakkoorden, aroma’s van basilicum en een vleugje salie. De zomergeuren van Davidoff zijn, zoals we gewend zijn, heel verkoelend.

125ml - € 45,00
KENZO WILD EDITION POUR HOMME
Net als elke druppel van een waterval, zorgt L’eau Par Kenzo Wild voor een prikkelende sensatie op je huid. Door de dynamische noten van citroen en koriander, afgewisseld door accenten van mandarijn en perzik, doet de geur je opleven en kun je pas echt van de zomer genieten. 

50ml - € 48,00

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook