Volmaakte Imperfectie: Bb. Texture

vrijdag, april 08, 2011


Bumble and Bumble is al meer dan 33 jaar een begrip in de haarindustrie en is opgericht in een New Yorkse salon, die bekend stond om hun innovatieve kapsels en schakel tussen de mode en editorial wereld. Bumble and Bumble omvat een collectie van shampoos, conditioners, styling en behandelings producten voor je haar. Het merk is bekend bij alle beauty insiders en editorial stylisten over de hele wereld en ik heb model mogen spelen tijdens een perspresentatie waar ik in aanraking kwam met dit geweldige product!Volmaakte imperfectie is waar Bumble and Bumble bekend om is. Achter de schermen zijn hun kapsels duidelijk herkenbaar. Tijdens een show worden de haren van modellen gekruld, getoupeerd en trachten de stylisten een look te creëren die er moeiteloos uitziet, maar daar zijn meerdere producten, veel tijd en vakmanschap voor nodig. Om zo'n look snel te ontwikkelen hebben zij een buitengewoon product ontwikkeld: Bb. Texture hair (un)dressing creme.

Met deze creme kun je spelen met perfectie en is een volmaakte imperfecte look in minuten gestyled. Het is voor mannen en vrouwen en voorziet je haar van een lift, volume en een rommelige look. Wat het product zo speciaal maakt, is dat je op elk moment van de dag het model van je haar kunt veranderen.Tijdens deze dag heb ik een persoonlijke stylist gehad en mijn haar niet zelf gestyled. Gelukkig heeft hij mij goed uitgelegd hoe ik het product kan gebruiken. De Bb. Texture Creme moet je op vochtig haar aanbrengen. Mijn stylist heeft hiervoor de Bb. Prep Spray gebruikt. Als je de creme hebt aangebracht kun je beginnen met het kneden van je haar. Laat het een minuut zitten en breng dan je haar lekker in de war. Je kunt de Bb. Texture Creme ook gebruiken in combinatie met andere producten voor bijvoorbeeld meer glans.

Ik was echt onder de indruk van dit product en ging de dag erna gelijk op zoek naar de creme. De Bb. Texture (un)Dressing Creme kost maar €16.65 voor een tube van 50ml. Zeker de moeite waard, aangezien je elk moment van de dag je haar opnieuw in model kunt brengen of gewoon een hele andere look kan creëren. Amazing! Hieronder een foto van hoe mijn haar er uiteindelijk uitzag.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook