Malibu Cocktails: don't shake, just serve!

vrijdag, april 15, 2011

Malibu brengt de zomer naar je toe met hun nieuwe ‘ready to serve’ Malibu Cocktails, waar en wanneer je maar wilt. De cocktails zijn verkrijgbaar in de smaken Tropical Caipirinha en Caribbean Cosmo.

Het likeurmerk speelt in op de trend thuisconsumptie en het verlangen van de consument naar een combinatie van gemak en kwaliteit. Malibu Cocktails zijn makkelijk in het gebruik en garanderen een heerlijke cocktail zonder veel gedoe. Al wat je hoeft te doen is een glas te vullen met ijs en dan de Malibu Cocktail toe te voegen. Om het feestelijk te presenteren of je kwaliteiten als gastheer te tonen is het gewenst je glas te garneren met partjes limoen of ander vers fruit.

Vanaf het voorjaar 2011 zijn de Malibu Cocktails verkrijgbaar in de supermarkten bij jou in de buurt voor maar € 9,99. De cocktails zijn onmisbaar de komende zomer, of je nou gaat waterfietsen door de grachten van Utrecht, picknicken in het park, zonnen op het strand of gewoon thuis tijdens een barbecue, het is een must-drink!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook